Steakové příbory pro Entrée restaurant
Tak a další pěkná realizace je za mnou. Tentokrát se jednalo o výrobu 30 nožů a 30 vidliček pro restauraci Entrée v Olomouci, která bude snad co nevidět otevřena.
Na nože je použita špičková nožířská ocel N690. Povrch je kovaný, rukojeť podle přání z nádherného místního dřeva - švestky, a dva nerezové nýtky. Čepel je jinak leštěná a broušená do ostra.
Vidličky jsou zhotoveny z potravinářské nerezové oceli 1.4301. Na rukojeti je záměrně ponechaný kovaný povrch z obou stran, zbytek je ale vyleštěný.
Na to, že se jednalo o "sériovku" tak mě práce až překvapivě bavila a jsem za ni rád.
Chcete-li je vidět naživo, tak nezbývá než podniknou gastronomickou výpravu do Olomouce, která rozhodně bude stát za to!
Aktuality z restaurace Entrée naleznete na jejich facebookovém profilu: www.facebook.com...